onsdag 11 mars 2015

Nya Kläder

Tänkte ge ett tips till er som letar efter ett företag som kan trycka upp loggan på kläder till din blogg, ditt fisketeam, föreningar eller företag.
Jag har fått hjälp av Screen AB i Tingsryd att trycka upp T-shirt och luvtröja, jag valde att ha tryck både fram och bak på båda plaggen. Trycken är ca 12*6 centimeter fram och 30*18 centimeter bak.Kläderna köps in från Sandryds.
Jag valde en lite dyrare luvtröja med 80% bomull och 20% polyester som blir något tjockare så man inte behöver frysa. Den har också dubbelt tyglager i luvan och muddarna sitter bra runt handlederna och i midjan.
Kostnaden för min tröja blev 440 kronor inklusive moms, men här kan man självklart välja en enklare variant av luvtröja eller göra mindre tryck. Vill man t.ex bara ha ett tryck fram skulle kostnaden för min tröja blivit 400 konor inklusive moms.

T-shirten är en vanlig modell i 100% bomull.
En T-shirt med litet tryck fram och stort på ryggen blev 125 kronor inklusive moms. Bara ett litet tryck fram skulle kostat mig 90 kronor inklusive moms. Vill man så går det bra att välja en annan modell av T-shirt men då förändras såklart priset.
Priserna här är riktpriser och inga fasta priser utan det hänger även på antal färger i loggan, storlek, detaljer m.m, så enklast är att ta kontakt med Screen AB för att få exakta priser.
När de trycker enstaka plagg på det här viset så skärs trycket ut och värms dit så har man då som jag svarta kläder kan ju alltså inte trycket också vara svart. Du kan behöva ändra lite gentemot din logga, jag bytte ut det svarta i min logga mot silver vilket blev riktigt bra!
Går såklart bra att välja en färg på kläderna som passar med din logga. Färger med mera kan ni diskutera fram tillsammans med Screen AB.

Vill man trycka upp ett större antal T-shirts eller tröjor är det enklare att välja transfer tryck,
Screen AB hjälpa er med det också.
Så passa på och kontakta dem antingen via mejl eller telefon, ni hittar informationen på deras hemsida här.

Till sist, jag kommer finnas alla dagarna på Metetorget på årets Sportfiskemässa så är du nyfiken på hur trycken och kläderna ser ut så är det bara att komma fram och prata med mig!

4 kommentarer:

 1. Blev skitsnyggt ... najs !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Des!
   Jag är riktigt nöjd och det är riktigt bra kvalité på både kläder och tryck till ett bra pris för att få lite unika plagg :)

   Radera
 2. Hej Christian!
  Kul att höra att du är nöjd med kläderna från Sandryds.
  MVH
  Roberto
  Marknadschef Sandryds AB

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Roberto!
   Kul att du sett inlägget :) Jag är väldigt nöjd!

   Radera

Configuration After installing, you might want to change these default settings: